Theatertour 2015 Glennis Grace


Glennis Grace Theatertour 2015

Glennis Grace Theatertour 2015

Glennis Grace heeft misschien wel de meest indrukwekkende stem van Nederland. Een stem die ontroert en haar publiek soms tot tranen toe roert.

De zangcarrière van de Amsterdamse startte op 6-jarige leeftijd toen ze al op een podium stond, geïnspireerd door Whitney Houston. Een aantal jaar later was Julio Iglesias zo onder de indruk van haar talent dat hij haar uitnodigde om een duet te zingen in Ahoy. Op haar zestiende won Glennis vervolgens de Soundmixshow als haar idool Whitney Houston. Weinig meisjes kunnen dat haar waarschijnlijk navertellen. Toch bleef haar doorbraak bij het grote publiek echter uit…

Die kwam in 2011, dankzij het programma ‘De Beste Zangers Van Nederland’. Haar vertolking van Volumia’s ‘Afscheid’ werd een nummer 1-hit, en vanaf dat moment scoorde Glennis gouden platen en hits als ‘Wil Je Niet Nog 1 Nacht’ met Edwin Evers.

Glennis stond afgelopen seizoen voor het eerst in het theater. De lovende kritieken, de enthousiaste reactie van het publiek en de volle zalen hebben ervoor gezorgd dat Glennis wederom een tour zal gaan doen. In de show neemt Glennis Grace je mee op een muzikale reis door haar leven. Samen met haar band zal ze de mooiste nummers ten gehore brengen die iets betekent hebben voor haar met de bijpassende bijzondere verhalen

Geniet van een avond vol muzikale hoogtepunten en laat je overweldigen door haar stem die als de beste in Nederland gezien wordt.

Voor tickets klik hier

YOURCUE.EU mag voor deze tour de autocue verzorgen.

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *