Theater en Concert


Ontdek de groeiende trend van het gebruik van autocue in theatershows en concerten. Bij YOURCUE.EU begrijpen we het belang van vloeiende tekstweergave, daarom leveren we discreet geplaatste monitoren die de artiesten ondersteunen tijdens hun optredens.

Het hebben van de tekst van een theatervoorstelling of songteksten op de monitoren geeft een gevoel van zekerheid aan zangers en acteurs. Hierdoor kunnen ze zich volledig concentreren op hun act en ontspannen op het podium staan. We hebben het voorrecht gehad om met zowel nationale als internationale artiesten samen te werken.

Print

Onze hoogwaardige apparatuur heeft al gestaan in prestigieuze locaties zoals de Amsterdam ArenA, GelreDome in Arnhem, Ahoy Rotterdam, MECC Maastricht, AFAS Live, ZiggoDome en talloze theaters in heel Nederland.

Bij YOURCUE.EU onderscheiden we ons door onze focus op kwaliteit en maatwerk. Of je nu een extra groot LCD-scherm nodig hebt of een kleine monitor, wij zorgen ervoor dat het perfect aansluit bij jouw wensen en eisen.

Laat ons team je helpen bij het realiseren van een vlekkeloze tekstweergave tijdens jouw volgende theaterproductie of concert. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen ondersteunen met onze hoogwaardige apparatuur en op maat gemaakte oplossingen.