Recht uit het Hart Seizoen


In Recht uit het Hart vertellen bekende en minder bekende Nederlanders hun persoonlijke verhaal. Het zijn stuk voor stuk verhalen over ingrijpende gebeurtenissen die hun levens volledig hebben veranderd. Hoe pakken zij de draad van hun leven weer op? Waar halen ze de moed vandaan om verder te gaan? En hoe gaan zij om met levensbepalende vraagstukken?

Inspirerende verhalen

In elke aflevering van Recht uit het Hart zien we twee inspirerende verhalen van bekende en minder betekende Nederlanders, waarna het publiek in de zaal de sprekers vragen stelt. Recht uit het Hart kenmerkt zich door de unieke vorm van vertellen. De sprekers vertellen hun verhaal ‘recht uit het hart’. Het zijn verhalen die je als kijker inspireren, kracht geven en aanzetten tot zelfreflectie.

YOURCUE.EU verzorgd voor het 2e seizoen hiervoor de autocue, zodat de gasten zich onbezorgd op hun verhaal kunnen concentreren.

Mirjam Rotenstreich
Tonio was enig kind van het schrijverskoppel Mirjam Rotenstreich en A.F.Th. van der Heijden. Hij overleed op 21-jarige leeftijd op 23 mei 2010 door een tragisch verkeersongeluk.

Thomas van Hemert
Thomas van Hemert vertelt over het verlies van zijn vader Ruud van Hemert. Met jaren ’80 kaskrakers als Schatjes! en Mama is Boos! heeft deze Nederlandse film- en televisieregisseur geschiedenis geschreven

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *